Rólunk

A Nikovia Klímatechnikai és Ügyviteli Betéti Társaságot Nikoletti Márton 1997-ben alakította. Akkor még kizárólag klímaberendezések forgalmazására, szerelésére, szervizelésére szakosodott. Időközben az igényeknek megfelelően bővült a szolgáltatási kör az épületgépészet összes tevékenységére. Továbbá építőipari munkákat is vállalunk, gipszkartonozást, festést, mázolást, bútorkészítést hideg és meleg burkolatokat. Különböző épületek takarítását is vállaljuk, higiéniai anyagok forgalmazásával.

Jelenleg 12 fő a dolgozók létszáma, hat szervizautóval rendelkezünk, mindegyik autó fel van szerelve a megfelelő műszerekkel, szerszámokkal.

Állandó ügyeletet tartunk szerződött partnereink részére, diszpécser szolgálatot működtetünk, így a sürgősségi beavatkozást, hibaelhárítást rövid időn belül meg tudjuk kezdeni.

A különböző vásárlói, üzemeltetői igények teljes körű kiszolgálása érdekében a klímaberendezések több típusát is forgalmazzuk, de előnybe részesítjük a megbízhatóbb, alacsony meghibásodási rátával üzemelő, minőségi Daikin márkát, amely magyarországi képviseletével kiemelkedően jó kapcsolatot ápolunk, rendszeresen részt veszünk az általuk szervezett belföldi és külföldi tanfolyamokon, továbbképzéseken.

A klíma technikus kollégáink rendelkeznek zöldkártyával, és jogosultak a hűtőkörök szivárgás vizsgálatának elvégzésére.

Vállalkozásunk szerződéses kapcsolatban áll több kereskedelmi céggel, ezáltal a beszerzés és az alkatrészek utánpótlása gördülékeny, rövid határidővel megoldható.

A munkákat szakszerűen, az építési helyszínek előzetes felmérésével, szakmai tanácsadással, a kivitelezési határidő pontos betartása mellett, garanciális feltételeket biztosítva végezzük.